Onmisbare iPhone applicaties

Iedereen beschikt tegenwoordig over een smartphone, eigenlijk kunnen we ook niet meer zonder. De meeste liefhebbers hebben een iPhone, maar zo’n telefoon stelt zich zoveel voor zonder de benodigde applicaties. Daarom hebben wij hieronder de vijf onmisbare iPhone applicaties genoteerd:

YouTube applicatie

Vroeger stond de YouTube applicatie automatisch al op elke iPhone, maar dat is niet langer meer het geval. Deze applicatie moet dus nog even worden geïnstalleerd op de smartphone. M et de YouTube app kan je onbeperkt filmpjes bekijken, eigen afspeellijsten maken en video’s delen. En zoals jullie allemaal weten, echt alles is op YouTube terug te vinden.

Netflix applicatie

Netflix biedt de gebruiker kans om series en films te kijken op de smartphone. Let op, er moet wel een abonnement worden afgesloten. Maar de betalende gebruikers kunnen wel genieten van een bizar groot assortiment aan series en films. Het gehele aanbod beschikt over een korte beschrijving en er kan zelf worden aangegeven of er ondertiteling bij moet komen te staan.

Tinder applicatie

Singles die op zoek zijn naar een nieuwe liefde kunnen de Tinder applicatie downloaden. Deze dating applicatie geeft de gebruikers de kans om andere profielen te bekijken en te beoordelen. Mochten jullie elkaar beide hebben goedgekeurd, dan is het mogelijk om met elkaar te gaan chatten. Al veel koppels zijn ontstaan via de Tinder app!

WhatsApp applicatie

Bellen is eigenlijk niet meer van deze tijd, laat staan sms’en. WhatsApp Messenger is één van de succesvolste applicaties aller tijden. Gebruikers kunnen met elkaar chatten en er worden alleen internetkosten gerekend. De applicatie is dus gratis en ook reuze handig. Chat met elkaar, bel via app en maak een groepsgesprek aan. Handiger dan dit gaat het niet worden.