Populaire iPhone games

Eind 2018 waren er een paar smartphone games die bijzonder in trek waren. Deze spellen werden wereldwijd veelvuldig op de iPhone gedownload. Bekijk hieronder vier onwijs leuke applicaties die beslist niet mogen ontbreken op jouw mobiele telefoon:

Stardew Valley

Het spannende spel ‘Stardew Valley’ is nu ook beschikbaar in de App Store. Het spel begint een beetje triest, want jouw opa is overleden. De boerderij komt nu in jouw handen en gaat daar eens flink aan de slag. Kan jij de oude boerderij weer van zijn oude charmes voorzien? Er is wel veel werk aan de winkel!

Ghostbusters World

Pokémon begint nu langzamerhand misschien wel een beetje te vervelen, dan is het tijd om een nieuw spel te downloaden. De game applicatie ‘Ghostbusters World’ speelt zich ook af buitenshuis, je zal dus op pad moeten gaan om spoken te gaan vangen. Het complete spel zal voor veel speelplezier zorgen. Let op, de gevangen spoken kunnen getraind worden om er vervolgens de strijdt mee aan te gaan in de spookdimensie.

Game of Thrones

Stap in de huid van de heerser in Westeros en speel mee met ‘Game of Thrones’. Door kaarten te verschuiven kan jij allesbeslissende keuzes maken in jouw Koninkrijk. Je start het spel als Daenarys en kan naar mate het spel vordert andere personages aannemen. Het is niet alleen een leuk spel, het is ook een mooi verhaal. Sprookjesachtiger is eigenlijk niet mogelijk.

Black

Bart Bonte was het creatieve brein achter de populaire mobiele spel Yellow en Red. Deze maker heeft nu de Black applicatie uitgebracht. Net zoals in het vorige spel moet de speler een groot aantal levels zien te overleven. Elke puzzel is anders en de oplossing zal nooit hetzelfde zijn. Kan jij het einde bereiken van dit vermakelijke spel?