Netflix applicatie

Er komen zo nu en dan leuke series en films langs op de televisie, maar dankzij Netflix heb jij altijd de beschikking over de beste televisieseries, films en documentaires. Netflix brengt ook regelmatig eigen geproduceerde series en films uit, die nergens anders te zien zijn. De Netflix applicatie zorgt ervoor dat je zowel thuis als onderweg kan genieten van het assortiment, zowel voor jong als oud.

Abonnement

Netflix kan de eerste maand gratis worden uitgeprobeerd. Mocht je met goed gevoel terugkijken op deze proefperiode, dan zal het abonnement automatisch worden verlengd. Het is op elk moment mogelijk om het abonnement op te zeggen, je zit dus nergens aan vast. Registreren is eenvoudig en ook zo gedaan. Zodra de registratie is voltooid kan je direct beginnen met het bekijken van alle series, films en documentaires van Netflix.

Het is trouwens mogelijk een abonnement te delen, er kunnen maximaal vijf profielen worden aangemaakt in één account. Let wel op, er kunnen maximaal twee personen gelijkertijd kijken. Wil je een onbeperkt aantal kijkers op één account hebben, dan zal er een klein bedrag extra betaald moeten worden per maand.

Groot assortiment

Netflix staat bekend om zijn ruime assortiment, geen enkele andere aanbieder komt in de buurt. En het aanbod groeit nog altijd elke maand, zo komen er elke dertig dagen weer tussen de tien en dertig nieuwe titels bij. Alle gebruikers kunnen overigens hun interesses aangeven, dan worden er regelmatig nieuwe titels aanbevolen die bij jouw wensen passen. Alle titels in het assortiment van Netflix kunnen op de computer, smart-tv, smartphone en tablet worden bekeken.

Offline kijken

Wil je onderweg kijken, zorg ervoor dat je dan over voldoende MB’s beschikt. Wij raden om kosten besparen toch aan om alleen met een WiFi-verbinding te kijken. Maar er is nog een ideale oplossing. Alle leden kunnen namelijk series, films en documentaires downloaden om op een later moment offline te bekijken. Zodra een aflevering of film is bekeken zal deze nog 24 uur beschikbaar zijn.